Maatwerk, onze troef!

Onze biljarts en voetbaltafels worden vervaardigd uit massieve eik in eigen atelier in Ichtegem waardoor we met enige trots onze tafels kunnen voorstellen als een puur Belgisch product.

We werken steeds met de beste materialen wat resulteert in kwalitatief en duurzaam maatwerk. Puur vakmanschap, rechtstreeks van de producent naar de klant. Ons concept is om de klant niet alleen een professionele biljart aan te bieden, maar tevens ook een prachtig meubelstuk.

We hebben in onze collectie een mooie waaier aan verschillende modellen, welke we regelmatig uitbreiden met nieuwe ontwerpen. Deze ontwerpen worden door ons uitgetekend en kunnen steeds aangepast worden aan specifieke persoonlijke wensen. Onze biljarts zijn volledig personaliseerbaar.

Plaatsing en service

Van advies en informatie in de toonzaal, tot de productie, tot de levering en plaatsing, hierbij hebt u als klant steeds contact met Dennis en zijn partner Ilse, waardoor u de aankoop van een tafel ervaart als een persoonlijk gebeuren. 

ACCOUNT
Wishlist
Inloggen
Create an account

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Winkelwagen 0