Retourneren

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten (deze kosten bedragen circa 8,95€ per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder) gecrediteerd.

Niet geldig op gepersonaliseerde artikelen (zoals gepersonaliseerde keus, verzwaarde keus,…), niet geldig op gebruikte dartpijlen en niet geldig op maatwerk carambole/drieband, poolbiljarts, tapbiljarts, airhockey en voetbaltafels.  

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Deze bedenktijd moet de klant toelaten het gekochte product te beoordelen – of hij het product wenst te behouden – zoals het bekijken van een product in een toonzaal of winkeletalage. Gebruikte, beschadigde of onvolledige producten worden niet teruggenomen. De producten moeten ons worden terugbezorgd in de originele staat en verpakking van de fabrikant die niet werd opengemaakt vergezeld van het aankoopbewijs. Wij aanvaarden alleen retourneringen en terugbetalingen voor artikelen die via de webshop van biljarts-clubke.com werden aangekocht. Verzendkosten bij retourneren van artikelen zijn ten laste van de klant.

Uitzondering maatwerk

Alle biljarttafels, pooltafels, tapbiljarts… die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is hier dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Retourformulier

ACCOUNT
Wishlist
Inloggen
Create an account

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Winkelwagen 0