Darts

De grote comeback van darts

Iedereen wil darts kopen, want darts heeft een ongelooflijke comeback gemaakt het laatste jaar! Dankzij de interesse van de Vlaamse TV-zenders en onze Belgische helden Dimitri Van den Bergh (Dancing Dimi) en Kim Huybrechts, is de aloude vogelpik serieus in eer herstelt. Dit caféspel vinden we ondertussen overal terug: in de cafés, maar ook in tuinhuizen, mancaves, carports en overal waar er maar plaats is voor een dartbord.

Een van de meest gestelde vragen die we krijgen, is hoe het dartbord precies moet opgehangen worden. Weet dat de bullseye zich op exact 1,73 m hoogte moet bevinden en dat de oche, of de lijn van waar men werpt, 2,37m van het dartbord verwijderd moet zijn.

Darts kopen bij Biljarts 't Clubke

Waar u ook naar op zoek bent om uzelf in het dartsspel te bekwamen: wij gaan u ongetwijfeld van de nodige elementen kunnen voorzien. Uiteraard hebben we een ruime keuze in dartborden en in dartkasten, waarin het dartbord kan worden opgehangen, maar ook in flights, shafts, dartpijlen en alle mogelijke accessoires. 

Darts kopen is eenvoudiger dan ooit: maak uw keuze in onze webshop.

Caféspelen 't Clubke: een dartshop sinds 1980!

Café ‘t Clubke is ooit caféspelen beginnen verhuren, doordat ze er een aantal op overschot hadden na de fusie van twee cafés. En met succes! De onderneming van Danny en zijn vrouw Ria breidde steeds verder uit en werd zo groot dat het niet meer te combineren viel met het houden van een café. En zo gebeurde het dat de zaak naar Ichtegem verhuisde onder de naam Caféspelen ‘t Clubke. Ondertussen is het de zoon Dennis en zijn vrouw Ilse die de zaak verderzetten. Met evenveel liefde en enthousiasme!

Showroom en darts winkel in West-Vlaanderen

Zoekt u een darts winkel in West-Vlaanderen? Kom dan zeker eens langs in onze nieuwe vestiging te Ichtegem. Dennis & Ilse ontvangen u met veel plezier en voorzien u van het nodige advies. Is Ichtegem net te ver? Maak dan rustig uw keuze in onze webshop, bestel wat u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat alles snel en veilig tot bij u thuis geraakt.

Ons darts aanbod

Dartborden, dartpijlen, dart flights, dart shafts & ander darts materiaal
ACCOUNT
Wishlist
Login
Create an account

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Winkelwagen 0

Added to wishlist! VIEW WISHLIST