Een pooltafel-eettafel voor iedereen

Wij maken elke biljarttafel op maat. Maar wist u al dat wij bijna elke biljarttafel kunnen omtoveren in een eettafel? Denk je dat er in jouw huis geen plaats is voor een biljart? Niets is minder waar! Onze collectie is zo samengesteld dat heel wat modellen dienst kunnen doen als eettafel.

Door de poolbiljart te voorzien van een prachtige afdekplaat, wordt deze getransformeerd tot een schitterende eettafel.

Maak uw keuze in ons uitgebreide aanbod en personaliseer uw pooltafel-eettafel tot ze helemaal past in uw interieur. Bij sommige biljarts, zoals Blade en Ferro, is het onderstel zo smal mogelijk gemaakt om de gasten van maximale beenruimte te voorzien. Het resultaat is een pooltafel die niet van een gewone eettafel te onderscheiden is.

Na een gezellig etentje met vrienden, collega’s of familie tovert u de eettafel om in een pooltafel. Uw etentjes zullen een heel nieuwe dimensie krijgen!

Unieke pooltafel-eettafel op maat

Wij hebben de indruk, maar dat kan aan ons liggen 😉, dat de poolbiljart tegenwoordig niet meer is weg te denken uit een woning.
Onze professionele pooltafels-eettafels worden vervaardigd uit massieve eik in ons eigen atelier. Hierdoor kunnen we met enige trots onze biljarts voorstellen als een puur Belgisch product. We werken uitsluitend met de beste materialen, met kwalitatief en duurzaam maatwerk tot gevolg. Puur vakmanschap, rechtstreeks van de producent naar de klant. We bieden niet alleen een professionele biljart aan, maar tevens ook een prachtig meubelstuk. Een pooltafel-eettafel op maat, volledig naar uw smaak.

Pooltafel-eettafel kopen ? Configureer & personaliseer

We hebben in onze collectie een mooie waaier aan verschillende modellen. Elke pooltafel kunnen we volledig volgens uw wensen uitvoeren. De kleur van de tafel, speciale bewerking van de eik, de kleur van het laken, een afdekplaat in fineer eik, glas of Trespa (kunststof), een outdoor uitvoering, … de opties zijn oneindig. We houden rekening met uw wensen en verwachtingen en maken een poolbiljart die naadloos past in uw interieur. Een biljart eettafel kopen was nog nooit zo eenvoudig.

Showroom en winkel

Naast de vele foto’s van realisaties, voelt u ons vakmanschap pas echt als u deze kan aanraken en met eigen ogen kan bewonderen. Wees welkom in onze toonzaal, waar we u met veel plezier ontvangen. Ontdek zelf onze kwaliteit en ons vakmanschap. Onze jarenlange ervaring vindt u ongetwijfeld terug in onze producten en persoonlijk advies.

Onze caramboles, pooltafels, tapbiljarts.. worden bij ons op maat gemaakt volgens de regels van de kunst. Ook bieden wij een ruim aanbod van alle biljart toebehoren aan, zowel in onze winkel als op onze webshop.

Ons aanbod poolbiljarts

Maak uw keuze uit onze verschillende modellen

De populairste
pooltafel eettafel:

ACCOUNT
Wishlist
Inloggen
Create an account

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Winkelwagen 0

Added to wishlist! VIEW WISHLIST