Golfbiljart of tapbiljart

Tapbiljart, of golfbiljart zoals het ook wel wordt genoemd, is een biljarttafel met 8 rubberen tappen, kruislings in het midden van de tafel, en met twee tappen naast de beide doelen. De ene speler heeft vijf rode ballen en de andere speler heeft vijf witte ballen die ze beurtelings in het doel van de tegenstander proberen te spelen. Wie als eerste zijn vijf ballen scoort, mag zich als winnaar uitroepen.

Een tapbiljart- eettafel

Geen plaats voor een golfbiljart? Nee hoor! Onze collectie is zo samengesteld dat heel wat modellen dienst kunnen doen als eettafel. Door de golfbiljart te voorzien van een prachtige afdekplaat, wordt deze getransformeerd tot een schitterende eettafel.
Maak uw keuze in ons uitgebreide aanbod en personaliseer de biljart tot ze helemaal past in uw interieur. Bij sommige biljarts, zoals Blade en Ferro, is het onderstel zo smal mogelijk gemaakt om de gasten van maximale beenruimte te voorzien. Het resultaat is een biljarttafel die niet van een gewone eettafel te onderscheiden is.

Na een gezellig etentje met vrienden, collega’s of familie tovert u de eettafel om in een biljarttafel. Uw etentjes zullen een heel nieuwe dimensie krijgen!

Golfbiljart kopen ? Configureer & personaliseer

We hebben in onze collectie niet minder dan 17 verschillende modellen. Voor iedere smaakt wat wils. Elke golfbiljart kunnen we volledig volgens uw wensen uitvoeren. De kleur van de tafel, speciale bewerking van de eik, de kleur van het laken, een afdekplaat in fineer eik, glas of Trespa (kunststof), een outdoor uitvoering, … de opties zijn oneindig. We houden rekening met uw wensen en verwachtingen en maken een tapbiljart die naadloos past in uw interieur. Een biljart kopen was nog nooit zo eenvoudig.

Showroom en winkel

Naast de vele foto’s van realisaties, voelt u ons vakmanschap pas echt als u deze kan aanraken en met eigen ogen kan bewonderen. Wees welkom in onze toonzaal in Ichtegem, waar we u met veel plezier ontvangen. Ontdek zelf onze kwaliteit. Onze jarenlange ervaring vindt u ongetwijfeld terug in onze producten en persoonlijk advies.

Onze caramboles, pooltafels, tapbiljarten … worden bij ons op maat gemaakt volgens de regels van de kunst. Ook bieden wij een ruim aanbod van alle biljart toebehoren aan, zowel in onze winkel als op onze webshop.

Ons aanbod tapbiljarts of golfbiljarts

17 verschillende modellen

Onze bestsellers:

ACCOUNT
Wishlist
Inloggen
Create an account

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Winkelwagen 0

Added to wishlist! VIEW WISHLIST